EYEZEN voor minder vermoeide ogen

Ontworpen om visuele vermoeidheid te voorkomen en te verminderen

Met computers, smart watches en telefoons, hebben we glazen nodig die onze digitale leven meer dan ooit ondersteunen. Langdurige dagelijkse schermtijd kan zwaar zijn voor uw ogen en digitale oogvermoeidheid veroorzaken. Eyezen is een corrigerend unifocaal model. Het levert scherper zicht dan een simpel unifocaal glas en helpt de vermoeidheid van de ogen te verminderen. Eyezen is voor iedereen beschikbaar - of u nu een voorschrift heeft of gewoon een bril wilt voor dagelijks digitaal schermgebruik.

 

Verhoogd visueel comfort

We noemen de boost aan de onderkant van het glas, Eyezen Focus-technologie. Dit is een krachtige ondersteuning van de inspanning die wordt gevergd van uw ogen bij het gebruiken van digitale apparaten. Eyezen Focus reduceert de vermoeidheid van de ogen door de leesbaarheid van kleine tekens te verbeteren en daardoor de drager helpt bij het aannemen van een natuurlijkere houding tijdens het gebruik van digitale apparaten.

 

Bescherming tegen blauw licht

Eyezen biedt bescherming tijdens het werken of ontspannen voor beeldschermen door gebruik te maken van de ingebouwde Smart Blue Filter™-technologie die blootstelling aan schadelijk blauw licht reduceert.

 

Geen zichtsproblemen? Maar toch ondersteuning!

Als u geen voorschrift nodig heeft, kunt u nog steeds genieten van de corrigerende glazentechnologie van Eyezen. De Eyezen Focus-technologie helpt u nog steeds uw ogen te ontspannen gedurende de dag, oogvermoeidheid te verminderen en uw houding te ondersteunen. Het dragen van Eyezen-glazen betekent ook dat u de stoere monturen kunt dragen die u altijd al heeft gewild.

 

vraag in de winkel naar de voorwaarden:

Volgende
Volgende

Oogproblemen herkennen bij kinderen